Imputat per conduir embriac, xocar contra un autobús i causar quatre ferits en la CV-35

guardia civil tráfico

Se li imputen quatre delictes de lesions per imprudència greu i un contra la seguretat viària

La Guàrdia Civil de València ha imputat a un home de 34 anys que va donar positiu en la prova d’alcoholèmia després de col·lidir en la Pista d’Ademús contra un autobús, quatre de que els seus passatgers van resultar ferits de diferent consideració.

El sinistre vial es va produir la mitjanit del passat 19 de novembre, quan un turisme va xocar en l’autovia CV-35 contra un autobús en el qual viatjaven 11 persones, de les quals quatre van resultar ferides, segons han informat aquest divendres fonts de la Benemèrita.

Els agents de la Guàrdia Civil que van acudir al lloc van practicar les proves d’alcohol i drogues als conductors, i va donar positiu en alcohol el del turisme, al qual se li imputen quatre delictes de lesions per imprudència greu i un contra la seguretat viària per conduir embriac.

El Jutjat d’Instrucció de Llíria s’ha fet càrrec d’aquestes actuacions, que segons el Codi Penal poden comportar penes de fins a sis mesos de presó, multa de fins a díhuit mesos i suspensió del dret a conduir per un màxim de quatre anys.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà