La Unió Esportiva Bétera presenta els 25 equips per a la nova temporada

L’acte al poliesportiu de Bétera va servir per donar a conéixer l’himne del club de futbol i per retre homenatge als jugadors que porten deu anys

 Els 401 jugadors repartits en els 25 equips de la Unió Esportiva Bétera foren presentats el divendres a la nit en un espectacular acte al poliesportiu municipal. Una vetllada que va servir per donar a conéixer l’himne del club de futbol i per retre homenatge a aquells jugadors que porten deu anys vinculats a la institució esportiva de Camp de Túria.

El president de la Unió Esportiva Bétera, Enrique Muñoz, donà les gràcies a tots els assistents i l’alcaldessa de la localitat, Cristina Alemany, feu una crida per treballar des de l’esport amb l’educació i els valors,” lluny de materialismes”.

Les novetats esportives d’enguany se centren en tres equips: l’amateur, que jugarà em primera regional; el juvenil, que ho farà en preferent; i el cadet, que competirà en primera regional.

Els jugadors Jacinto Bravo, Jesús Rodríguez, Steven Herreros, Iván Gutiérrez, Juan Carlos Asensi, Pablo Chancosa, Alberto Montes i Rubén Rausell reberen un detall per part de la U.E. Bétera pels seus deu anys formant part del club.

L’acte de presentació dels diferents conjunts per edats fou conduït pel locutor de Ràdio Bétera, David Cañadas, i comptà amb projeccions dels propis jugadors en una pantalla gegant. L’himne valencià i un castell de focs d’artifici tancà la nit.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà