InfoTúria 2009-2019: 10 anys amb tu

InfoTúria 10 anys aniversari

El periòdic degà de Camp de Túria arriba de forma gratuïta cada mes als 17 municipis amb 9.000 exemplars

L’InfoTúria que tens ara entre mans és un exemplar especial per a nosaltres i esperem que també per a tu. És el número 121, la qual cosa significa que portem 10 anys al teu costat, arribant de forma gratuïta puntualmente cada mes. El periòdic degà de la comarca de Camp de Túria compleix una dècada. Deu anys han passat des que va eixir al carrer al juliol de 2009 el primer exemplar gratuït en paper amb la informació dels 17 municipis que la conformen: des de l’Eliana fins a Gàtova, passant per Sant Antoni de Benaixeve, Bétera, Nàquera, Serra, La Pobla de Vallbona, Benissanó Llíria, Benaguasil, Vilamarxant, Marines, Olocau, Loriguilla, Riba-roja de Túria, Casinos i Domeño.

InfoTúria s’ha convertit en aquest temps en el referent de la informació local de la comarca. Per les seues pàgines han passat tots els alcaldes de tots el municipis al llarg de la última dècada, els personatges més rellevants del món de la música, l’escultura, la pintura, l’esport, representants de les associacions, entitats i clubs sense oblidar les empreses que han triat, algunes d’elles des dels primers números, aquestes pàgines como el millor aparador dels seus productes i serveis.
Centenars de reportatges i entrevistes han compartit espai amb les notícies dels fets d’actualitat més rellevants acompanyades de les millors imatges que han aportat un valor afegit a la informació més pròxima.

Amb una tirada auditada per la OJD (Oficina de Justificación de la Difusión) de 9.000 exemplars mensuals que es distribueixen en més de 300 punts, InfoTúria ha apostat des de l’inici per les noves tecnologies, amb una edició digital que també va iniciar el seu camí en internet l’any 2009. InfoTúria.com té en l’actualitat una audiència de més de 51.000 lectors únics de mitjana mensual. En els últims anys hem duplicat el nombre de seguidors en xarxes socials –Facebook, Twitter i Instagram- que duplica als d’altres mitjans comarcals.
En InfoTúria donem una especial importància a les imatges, amb una secció de galeria fotogràfica que és ja el millor arxiu fotogràfic de la comarca de l’última dècada amb un volum de més de 5.000 imatges a l’abast d’un click (https://www.infoturia.com/fotos).

El nostre senyal d’identitat que mantenim intacte és l’aposta per la informació de proximitat. Sense agències ni empreses externes, nosaltres des de la més absoluta llibertat elaborem i controlem tot el procés sobre la base de criteris únicament periodístics, des de la selecció i elaboració de les informacions fins a la distribució dels periòdics a peu de carrer.

La independència és la base que ens ha permés mantenir-nos i continuar creixent aquests deu anys de bolcades polítiques i crisi econòmica. Creiem que hem aconseguit l’objectiu que tot el que vulga se senta partícep d’aquest procés apassionant que és crear del no-res cada dia i cada mes un producte. Esperem complir amb la missió d’informar i entretindre al mateix temps que som el millor aparador per a mostrar la realitat de la comarcat i promoure iniciatives solidàries i causes socials.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà