Vilamarxant projecta un carril ciclopeatonal que connecte amb altres municipis

via ciclopeatonal vilamarxant

La via també comunicarà amb l’estació de metro de Riba-roja

L’Ajuntament de Vilamarxant està treballant amb la Diputació de València per a definir el carril ciclopeatonal que unirà les poblacions de Vilamarxant i Riba-roja de Túria a través d’una via que, s’espera, esdevinga un referent turístic de la comarca del Camp de Túria.

A més, la via permetrà comunicar el municipi de Vilamarxant amb l’estació de metro de Riba-roja de Túria a través de mitjans de transport sostenibles i respectuosos amb el medi ambient.

Així, les reunions i els treballs amb l’administració provincial s’han intensificat en els últims dies amb l’objectiu que la Diputació redacte el projecte bàsic d’esta infraestructura.

Esta via ciclopeatonal permetrà a la ciutadania transitar amb seguretat tant amb bicicleta com a peu entre ambdós municipis. A més, acostarà les urbanitzacions de Mulló de Crusà o Mas del Moro a Vilamarxant i els seus serveis, i interconnectarà els diferents recursos turístics locals com ara el Parc Natural del Túria, el Paratge Natural de Les Rodanes o el Pont de Ferro amb el casc urbà.

La vertebració de les poblacions de Riba-roja del Túria, Benaguasil i Vilamarxant serà un altre dels objectius que es compliran gràcies a la creació del carril ciclopeatonal.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà