La marca “Comerç Actiu” es reuneix per impulsar el treball de les associacions de comerciants

comerç actiu

La cita va servir per a establir objectius a curt i llarg termini

Les associacions de comerç i restauració de Camp de Túria, que conformen la marca ‘Comerç Actiu’, van celebrar ahir una reunió general per a tractar diversos aspectes. La Mancomunitat Camp de Túria va participar-hi també en línia amb la seua aposta decidida per la consolidació del comerç de proximitat.

Així, en la reunió van participar representants de les associacions de Vilamarxant, l’Eliana, Bétera, Casinos, Benaguasil, Riba-roja de Túria, Serra, La Pobla de Vallbona, Sant Antoni de Benaixeve i Olocau. Una cita que va servir per a, entre altres assumptes, establir els objectius a aconseguir a curt i llarg termini.

Una de les decisions que van prendre els assistents va ser la de realitzar vídeos de suport a les associacions de comerciants. Estos vídeos estaran protagonitzats cada volta per una associació diferent, de cadascú dels municipis de Camp de Túria, i en el seu espai podrà explicar tot allò que vullga destacar de la seua activitat. L’objectiu és donar a conèixer el treball i l’esforç que fan les associacions així com les persones que les integren, a més de consolidar la marca ‘Comerç Actiu’, que aglutina a les 17 associacions de comerciants de Camp de Túria.

Paral·lelament a aquesta iniciativa, s’està treballant per conèixer el grau de digitalització del comerç local. Es tracta de determinar el punt d’eixida per a poder programar accions i activitats que ajuden a tots els comerços associats a integrar-se en la digitalització.

Per part seua, la Mancomunitat Camp de Túria treballa colze a colze amb el comerç local des de fa molts anys. L’ens supramunicipal advoca per defensar els comerciants que donen vida als carrers dels pobles i que, en definitiva, generen la riquesa dels municipis.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà