Vilamarxant participa al Fòrum Europeu per a la Ciència, Tecnologia i Innovació

Foro Transfiere vilamarxant

El municipi ha sigut convidat pel treball que s’està fent en innovació, tecnologia i ciència

L’Ajuntament de Vilamarxant participa durant estos dies en Transfiere, el Fòrum Europeu per a la Ciència, Tecnologia i Innovació, que s’està celebrant a Màlaga i que es considera la trobada més important del Sud d’Europa per a compartir coneixement científic i tecnològic, promoure la innovació i connectar ciència i empresa.

L’organització de l’esdeveniment ha convidat el Consistori del Camp de Túria a participar en la fira juntament amb l’empresa Finnova, responsable de la gestió del Centre d’Innovació i Emprenedoria del Túria (CEI Túria) per l’excel·lent treball que s’està desenvolupant al municipi en matèria d’innovació, la tecnologia i la ciència.

Així, Xavier Jorge, regidor d’Innovació, i Borja Sorlí, director del CEI Túria, estan presents en Transfiere per conéixer en profunditat les noves tendències que s’estan portant en el sector. En eixe sentit han mantingut reunions amb plataformes i projectes de promoció de la indústria, comerç o Smart city que es puguen aplicar a Vilamarxant en un futur pròxim.

El regidor ha explicat que “per a nosaltres és un privilegi assistir al Fòrum Transfiere, que reuneix les empreses i entitats més importants del sector de la tecnologia i innovació. El fet que ens hagen convidat i que hàgem tingut un estand per explicar els nostres projectes suposa un impuls per a totes les persones que treballem a Vilamarxant i que volem que millore i s’adapte als nous temps”.

“Hem recaptat molta informació i estem convençuts que, d’esta experiència, en traurem excel·lents projectes per a implantar al nostre municipi”, ha conclòs Jorge.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà