La Mancomunitat col·labora amb l’organització del Mundial d’Handbol Femení

Balonmano femenino

Els espectadors hauran de presentar el passaport covid

La Mancomunitat Camp de Túria està col·laborant en l’organització del Mundial d’Handbol Femení que té una de les seues seus a Llíria. Així, el tècnic d’esports de l’ens supramunicipal col·labora com a personal de suport al costat de l’organització.


La competició, que es prolongaràfins al pròxim 15 de desembre, comptarà amb la difusió a través dels canals de comunicació de la pròpia Mancomunitat. “L’esport és sens dubte un de les activitats capaces de vertebrar el territori i comptaramb un mundial i a més femení és tot un honor per a la comarca de Camp de Túria”, ha explicat la presidenta de la Mancomunitat Camp de Túria, Lola Celda.

A més, l’Ajuntament de Llíria ha posat a la disposició de la ciutadania invitacions d’accés per als partits del Mundial d’Handbol Femení 2021 a través de l’aplicació del mòbil APP Llíria. Pots conèixer l’horari de tots els partits en l’enllac https://bit.ly/31papjw

Totes les persones que acudisquen al pavelló Pla de l’Arc hauran de complir amb totes les mesures sanitàries per a prevenir la propagació de la Covid19 i que les persones majors de 12 anys hauran de presentar el ‘Passaport COVID-19’ en l’entrada del recinte.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà