La Mancomunitat Camp de Túria participa en el Smart Mobility

smart mobility

L’objectiu és oferir a la comarca com a territori intel·ligent on implantar projectes innovadors

La Mancomunitat Camp de Túria ha participat en el Smart Mobility de València. Una iniciativa posada en marxagràcies al Clúster d’Automoció de la Comunitat Valenciana (AVIA) i al Mobility Innovation València (MIV).

L’ens supramunicipal ha participat de la mà de la directora del departament de Promoció Econòmica, Chelo Herráez, en la taula URBAN MOBILITY ECOHUB: Espais Intel·ligents de Mobilitatorientatsa la ciutadania.

L’objectiu d’aquesta intervenció és el de cercar solucions a les noves necessitats, des de Camp de Túria necessitem noves infraestructures i noves respostes que acaben amb els problemes de mobilitat que es viuen a la comarca. Es tracta d’oferir la comarca a estudis i projectes que vulguen implantar les seues idees en un territori vertebrador compromès amb l’Agenda 2030.

Posar a Camp de Túria en el mapa perquè siga banc de proves, on poder conèixer, estudiar i donar resposta a les necessitats de la ciutadania. Una mobilitat en un territori intel·ligent basada en el respecte al mediambient, amb base tecnològica, estructurada i estratègica.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà