La Mancomunitat Camp de Túria aprova el Pla de Joventut comarcal

pleno manco

El ple ordinari s’ha celebrat de manera presencial després de la pandèmia

El ple ordinari de la Mancomunitat Camp de Túria ha aprovat el pla comarcal de Joventut amb els vots a favor de PSPV, Compromís, Contigo i Ciutadans i amb l’abstenció del Partit Popular.

El pla pretén coordinar accions i activitats que vertebren a la joventut de la comarca. Una guia que s’ha elaborat amb més de 500 enquestes a joves de la comarca, amb entrevistes amb els IES de Camp de Túria i amb el coneixement del personal tècnic de joventut dels ajuntaments.

Comés habitual, la sessió ha començat amb el respectuós minut de silenci que sempre se celebra en memòria de les víctimes de la violència de gènere i ara també per les morts que provoca la guerra a Ucraïna.

D’altra banda, la reunió ha aprovat també per unanimitat els convenis amb la Fundació de la Comunitat Valenciana Juan Ignacio Muñoz Bastide, amb la Fundació Cibervoluntarios i amb la Universitat de València. L’objectiu dels mateixos és el de poder oferir més recursos, més formació i més serveis a la ciutadania de Camp de Túria.

En la mateixa cita, el nou alcalde del municipi de Loriguilla, Carlos Eusebio Rodado, ha pres possessió com a nou membre de ple dret de l’ens supramunicipal. Una trobada que ha aprovat també el Compte General de l’exercici 2022 i ha donat compte de l’execució trimestral del Pressupost General de la Mancomunitat Camp de Túria i del periode mitjà de pagament i la llei de morositat.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà