El Camp de Túria mostra la seua millor versió amb el famtrip cicloturista amb veïnat, premsa i influencers

mancomunitat

La ruta ha visitat l’Eliana, Riba-roja, la Pobla, Vilamarxant, Llíria, Benissanó i Sant Antoni

Que el Camp de Túria és un dels millors territoris comarcals que ofereix la Comunitat Valenciana per a practicar el cicloturisme no és cap secret. De fet, cada vegada són més els esportistes i curiosos que s’apunten a recórrer i practicar les diferents rutes del territori, el qual és un vertader bressol de grans ciclistes i clubs amants d’aquesta disciplina. Per aquest motiu, s’ha organitzat un nou famtrip a manera de trobada entre professionals del sector, veïnat i persones influents per a potenciar i consolidar la Mancomunitat Camp de Túria i tot el que aquesta ofereix.

En una ruta lineal de 34’7 Km, que ha visitat els municipis de l’Eliana, Riba-roja de Túria, la Pobla de Vallbona, Vilamarxant, Llíria, Benissanó i Sant Antoni de Benaixeve; s’han donat cita els ciclistes dels diferents clubs de la comarca i de prestigioses revistes de l’esport com Ciclo21, així com altres periodistes valencians i de diferents llocs d’Espanya.

Les zones més abruptes, i al seu torn les més planes i pròximes al riu Túria que ofereix el Camp de Túria, han enamorat als participants en el famtrip creant una experiència única i irrepetible.

També comptem amb la presència de l’exciclista professional José Enrique Gutiérrez, professional des de 1998. Ha destacat sempre com un gran corredor de fons per a grans voltes per etapes, ha disputat un total de catorze grans voltes: sis Voltes a Espanya, cinc Tours de França i tres Girs d’Itàlia.

Enrique Martínez, Regidor de Turisme, Cultura Festiva i Patrimoni de l’Eliana va ser l’amfitrió de l’esdeveniment, ja que la ruta va eixir des d’aquest municipi.

El regidor va aprofitar l’oportunitat per a explicar i narrar la història que atresoren els 17 municipis que formen la Mancomunitat Camp de Túria; passant el famtrip per set d’aquests i el *presstrip de la setmana pròxima per la resta de les localitats.

Amb un esmorzar per a compartir experiències i sensacions del que ha sigut el matí en aquest famtrip oferit per la Mancomunitat Camp de Túria, va finalitzar la trobada. Una jornada inoblidable en el marc que ofereix el Camp de Túria demostrant que el destí és la millor opció per a viure el turisme i sentir la millor naturalesa en viu de la Comunitat Valenciana.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà