À Punt

La Mancomunitat Camp de Túria celebra el Dia de la Salut Mental

Salud Mental

La Casa de la Cultura de Bétera acull aquesta celebració per a visibilitzar aquest col·lectiu

La Mancomunitat Camp de Túria ha celebrat hui a Bétera el Dia de la Salut Mental que es commemora el pròxim dilluns 10 d’octubre. La Casa de la Cultura ha sigut el centre neuràlgic de les activitats programades per PRISMA.

PRISMA és un recurs de rehabilitació i inserció en Salut Mental, posat en marxa fa quatre anys per l’ens supramunicipal. Amb seus a Bétera, La Pobla de Vallbona, Riba-roja de Túria i Vilamarxant atén usuaris de la comarca amb l’objectiu d’incorporar a la societat i al món laboral a aquestes persones.

La jornada que ha comptat amb estands, tallers, classe de zumba i batucada ha servit per a “visibilitzar la salut mental i ajudar les persones i les famílies a integrar-se en la societat”, ha explicat el director de PRISMA, Paco Jareño.

La presidenta de la Mancomunitat Camp de Túria, Lola Celda, ha destacat “l’esforç de l’entitat i els ajuntaments per posar solució i recursos a un dels grans problemes de la societat. La nostra intenció és que siguem tots i totes una mica més feliços i amb polítiques com aquestes ho estem aconseguint”.

La directora del departament de Benestar Social i Salut, Esther Císcar, ha apuntat que “el Dia Mundial de la Salut Mental és un moment de celebració, de posar la salut mental en el focus mediàtic i de reivindicar programes com els de PRISMA que ajuden a millorar la qualitat de vida de les persones”.

No hi han comentaris

Deixar un comentari

El vostre correu no es publicarà.