Sabjove presenta les activitats per a octubre, novembre i desembre

cartel SAB

Sabjove, el servei de la regidoria d’Infància, Adolescència i Joventut destinat als i les joves de Sant Antoni de Benaixeve, ha presentat el programa d’activitats per als mesos d’octubre, novembre i desembre dirigida a persones d’entre 12 i 30 anys, i que tindrà la seua primera activitat el 14 d’octubre amb un Taller de Parkour.

El Taller de Parkour tindrà lloc a la zona de calistenia del parc de Sant Vicent, de 18 a 19.30 hores, i estarà dirigit a joves d’entre 12 i 18 anys.

La nova programació d’oci educatiu acollirà activitats esportives, excursions, tornejos, tallers creatius, manualitats i escape-rooms, entre altres; com també és habitual, hi tindran lloc els Friday Games, sessions per a aprendre i jugar als jocs de taula més populars del moment.

Dissabte 22 d’octubre es desenvoluparà la Jornada d’Oci Educatiu de la Mancomunitat Camp de Túria, sota el lema “Urban Day”. Serà a la Casa de la Joventut de Sant Antoni de Benaixeve de 10 a 13.30 hores amb activitats com a ball urbà, grafiti i parkour entre altres activitats, totes elles dirigides a joves d’entre 12 a 30 anys.

Un nou cicle d’activitats creatives dirigides preferentment a xiquets de 10 a 12 anys està enfocat a que comencen a conéixer la Casa de la Joventut, els dissabtes 29 d’octubre, 19 i 26 de novembre, 3 i 10 de desembre.

Per Nadal, tindrà lloc el III Fòrum JoveSab, amb eixida a l’activitat de ‘Humor Amarillo’ i posterior espai de diàleg entre joves i responsables polítics de l’Ajuntament de Sant Antoni de Benaixeve.

Les activitats seran gratuïtes -a excepció dels cursos formatius- i es desenvoluparan, en la seua majoria, a la Casa de la Joventut del carrer Alcarava, 78.

Per a participar cal inscriure’s prèviament en https://acortar.link/k9G8hV o bé contactant a través del 960 918 679, el 607 601 301 (només Whatsapp) o bé en sabjove@sabenageber.com.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà