La Diputació avança en la redacció del projecte d’enllaç de Riba-roja amb l’A3

Riba-roja Diputación

Dona solució a la congestió de trànsit del polígon i millorarà la connectivitat dels veïns de la Reva

La Diputació de València ha citat aquest matí a l’Ajuntament de Riba-roja juntament amb Loriguilla per a informar de l’estat del projecte que dona solució a la congestió de trànsit del polígon industrial amb l’enllaç a l’A3.

Javier Piedra Cabanes, director general de Carreteres de la Diputació de València i el diputat de Carreteres, Rafael Garcia han explicat les modificacions al projecte inicial i els terminis que es preveuen per a la licitació amb previsió de desenvolupar-se en la pròxima legislatura. L’ambiciós projecte té com a objectiu millorar el flux de vehicles i descongestionar els enllaços a l’A3 i A7, evitant els embossos que es produeixen en la connexió amb els polígons.

La regidor de Planificació Urbanística, Teresa Pozuelo ha traslladat en la reunió la petició de Riba-roja de poder disposar en una primera fase del projecte, d’una rotonda per a descongestionar l’eixida dels prop de 1.300 veïns del Residencial La Reva i polígon, així com la resta de població que opta diàriament per la CV-374 direcció Loriguilla per a desplaçar-se als seus llocs de treball. Tant el director general de Carreteres de la Diputació i el diputat s’han compromés a valorar aquesta petició. A la reunió han assistit l’alcalde de Loriguilla, Carlos Rodado, juntament amb la regidor Montserrat Cervera que també s’han sumat a la petició de Riba-roja.

Aquesta millora d’infraestructures és essencial per al municipi pel seu gran area industrial que compta amb més de 1300 empreses i que absorve el pas de més de 20.000 vehicles al dia, dada que va revelar l’estudi previ realitzat per la Diputació de València. Amb aquesta solució s’habilitarien nous accessos i eixides al sector 12 i 13 del polígon industrial. A més aquesta proposta es veurà millorada amb la construcció del Pont de Baló, amb accés directe a l’A3, el projecte de la qual es troba en actualització.

“Des de l’Ajuntament de Riba-roja la millora en nostres *areas industrials passa per una millora en les vies de comunicació i connexions a l’A3 i A7, i en aqueix sentit necessitem la implicació de Diputació i de Foment, administracions claus per a aconseguir la millor solució als problemes de congestió de trànsit” apunta Teresa Pozuelo, regidor de Planificació Urbanística de l’Ajuntament de Riba-roja.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà