Un veí de la Pobla de Vallbona guanya 40.000 euros de la bono-loto

papeleria ruiz

La Papeleria Ruiz va repartir el premi

La Papereria Ruiz de la Pobla de Vallbona ha sigut un dels quatre establiments de tot Espanya que divendres passat va repatir un premi de 40.399 euros a un dels guanyadors corresponent a la bono-loto.

El guanyador de la butlleta va encertar cinc dels sis números del sorteig del 18 de novembre a més del número complementari, és a dir, premi de la segona categoria.

Els números guanyadors van ser el 10-13-17-35-43 i 49, mentre que el complementari va correspondre al 24.

Els altres punts que van concedir els altres tres premis estan situats a Chiclana (Cadis), Andorra i Dos Hermanas (Sevilla), a més del premi de la Pobla de Vallbona.

De la primera categoria, sis encerts, no hi va aparèixer cap guanyador, per la qual cosa s’hi va generar un pot d’1’9 milions d’euros.

El gerent de la Papereria Ruiz, Miquel Ruiz, ha mostrat “la gran alegria que produeix el repartiment d’un premi molt important per a algun dels nostres clients, que sempre és molt rebut pels guanyadors, especialment en la situació actual en què la incertesa pel futur produeix més desassossec; a més a més, el premi sempre és un al·licient per a la resta dels nostres clients quan falta molt poc temps per a l’arribada del sorteig de Nadal de la loteria, un dels més coneguts i estimats pels clients”.

Precisament, en el sorteig de la loteria de Nadal de l’any 2020, la Papereria Ruiz va repartir un cinquè premi amb el número 86986.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà