El Club de Producte de Camp de Túria ofereix 32 experiències turístiques

turismo manco

24 empreses de la comarca s’han adherit

La Mancomunitat Camp de Túria ha lliurat aquest matí els distintius que identifiquen a les primeres 24 empreses de la comarca que han constituït el Club de Producte.

Les empreses adherides oferiran a visitants i veïns 32 experiències, 15 d’elles de manera combinada i les 17 restants de manera individual que posen en valor el patrimoni, la cultura i la riquesa gastronòmica que es troba en els municipis de la comarca.

Així, es descobriran els racons i els encants de Camp de Túria a través de quatre allotjaments, set restaurants i bars, un espai visitable i 12 empreses d’activitats, guies i agències. Això és només el principi del que cada any s’anirà ampliant i sumant més establiments.

Es tracta d’una iniciativa que s’emmarca dins del Pla de Dinamització i Governança Turística que desenvolupa aquest 2022 la seua segona anualitat gràcies al conveni de col·laboració entre l’ens supramunicipal, Turisme Comunitat Valenciana i la Diputació de València.

“Treballem conjuntament gràcies a l’esforç dels propis ajuntaments, la Diputació de València i la Generalitat Valenciana per posar a Camp de Túria en el mapa turístic”, ha explicat la presidenta de la Mancomunitat Camp de Túria, Lola Celda.

Les empreses participants en el Club de Producte disposen des d’avui mateix d’un distintiu de marca identificativa que podran col·locar en els seus aparadors. Una manera de donar a conèixer la marca Camp de Túria, Desperta Sensacions i el Club de Producte.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà