Expo-Elijove al poliesportiu de l’Eliana el 27, 28 i 29 de desembre

La programació d’oci jove i temps lliure per a aquest Nadal arribarà els dies 27, 28 i 29 de desembre amb Expo-Elijove. I enguany ho farà amb variades activitats com la zona gaming, circuit iwat, Mario Kart o scape room, a més de biblio-còmic i jocs de taula, exhibicions, jocs de resolució d’enigmes (amb inscripció prèvia al correu elijove@leliana.es) o làser combat. En concret, se celebrarà en el Poliesportiu Municipal el dimarts i dimecres durant tota la jornada, de 10 a 14 i de 16 a 20 hores, i el dijous solament en horari de matí.

Dirigit a joves de 12 a 30 anys, dins de la programació podran demostrar el seu nivell practicant el seu esport favorit o jugant als títols més populars com a FIFA, Fall Guys, Fortnite, Brawl Stars o Just Dance en diferents zones habilitades per a gamers, on podran instal·lar-se i jugar amb els seus dispositius o els instal·lats per a l’ocasió.

L’edil de Polítiques de Joventut, Jorge Pérez Comeche, ha animat a participar de la iniciativa i ha recordat que els joves elianers i elianeres tenen a la seua disposició el Centre d’Informació Juvenil (CIJ) en el Centre Sociocultural de dilluns a divendres en horari de 9 a 14 hores, a través del servei d’informació WhatsApp Jove o del telèfon 96 275 80 30 (ext. 401 o 121).

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà