Liciten les 15 línies, quatre nocturnes, que cobriran tots els pobles de Camp de Túria

linia 145 autobus Camp de Túria

El servei comptarà amb 40 autobusos, dels quals 30 seran híbrids

La Conselleria de Política Territorial, Obres Públiques i Mobilitat, a través de l’Autoritat de Transport Metropolità de València (ATMV), ha tret a licitació el contracte del servei públic de transport per carretera CV-103 València Nord-Oest per més de 103,8 milions d’euros.

Així s’ha anunciat després de la reunió del Consell d’Administració de l’Autoritat del Transport Metropolità de València (ATMV), en el qual ha participat la secretària autonòmica d’Obres Públiques, Transports i Mobilitat Sostenible, María Pérez, i el director de la ATMV, Manuel Martínez.

Aquest nou contracte de transport públic connectarà entre si una àrea de més d’un milió d’habitants formada pels municipis de València, Benaguasil, Benissanó, Bétera, Bugarra, Burjassot, Xestalgar, la Pobla de Vallbona, l’Eliana, Llíria, Nàquera, Paterna, Pedralba, Riba-roja, Sant Antoni de Benaixeve, Serra i Vilamarxant.

El servei s’estructurarà en un total de 15 línies amb una sèrie de variants que incorporen en el seu recorregut a la Universitat Politècnica i la Universitat de València, inclòs el Campus de Burjassot, també els hospitals de Llíria i Doctor Moliner, estacions d’FGV i l’aeroport, així com Fira València, a més de les llançadores als parcs empresarials Parc Tecnologic, l’Andana, Tàctica i Fuente del Jarro.

Així mateix, funcionaran quatre línies nocturnes des dels caps de setmana i vespres de festiu: L6N València-Mas Camarena-Torre en Conill-Bétera-Nàquera-Serra; L7 N València-Sant Antoni de Benaixeve-Eliana Riba-roja de Túria-Vilamarxant; L 10 N València-Sant Antoni de Benaixeve-Eliana-Pobla de Vallbona-Benaguasil-Benissanó-Llíria, i L14 N València-Burjassot-Paterna-La Canyada.

El servei comptarà amb 40 autobusos, dels quals 30 seran híbrids i deu dièsels, que realitzaran al voltant de 183.850 expedicions i 3.402.549,489 quilòmetres a l’any.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà