L’alumnat del PFCB de mecànica de la Mancomunitat es gradua

Enguany s’han format 28 alumnes de dins i fora de la comarca

L’alumnat del Programa de Formació de Qualificació Bàsica de mecànica de la Mancomunitat Camp de Túria ha protagonitzat el lliurament de diplomes en el centre cívic El Prat de Llíria. El professorat i l’equip directiu els han abrigallats en la seua formació durant aquest curs 2022-2023.

Aquest curs 28 alumnes procedents de La Pobla de Vallbona, Vilmarxant, Llíria, Olocau, Marines i també de Paterna i La Pobla de Farnals s’han beneficiat del Programa de Formació i Qualificació Bàsica que la Mancomunitat ofereix des de l’any 1998. Impartit en el centre cívic El Prat de Llíria, el programa es dirigeix a joves d’entre 16 i 21 anys que no han obtingut el graduat en Educació Secundària Obligatòria i té una duració de 960 hores, incloent 90 hores de pràctiques professionals en empreses.

El professorat compost per Salvador Martínez, Paco Durá i Pilar Gabarda van lliurar els diplomes a l’alumnat. Gabarda, en nom de tots, ha volgut destacar l’esforç i implicació de l’alumnat per a formar-se professionalment i els ha animats a continuar esforçant-se. “Cada repte aconseguit comença amb la decisió d’intentar-lo”, els ha recordat. Així mateix, la presidenta en funcions de la Mancomunitat Camp de Túria i alcaldessa de Marines, Lola Celda, els ha animat a continuar formant-se afirmant que “la formació és fonamental i l’actitud i la preparació components essencials per al futur”. Celda ha continuat donant l’enhorabona a l’alumnat i agraint la labor del cos docent que incansablement treballa amb els joves per a desenvolupar el seu talent.

El curs que ve, l’ens supramunicipal llançarà un nou programa de formació en operacions auxiliars de manteniment de carrosseria i, com porta fent-se des de fa anys, tornarà a impartir-se el programa formatiu en operacions auxiliars de manteniment d’electromecànica de vehicles. Per a més informació visita la nostra pàgina web www.mancomunitatcampdeturia.es o telefona al 627645042.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà