Agents socioeconòmics s’adhereixen a l’observatori d’ocupació i empresa de la Mancomunitat

El principal objectiu de l’òrgan és abordar la promoció del territori i desenvolupar l’ús de l’ens

La Mancomunitat Camp de Túria ha celebrat esta setmana l’Observatori d’Ocupació i Empresa. Una trobada que ha comptat amb la participació dels actors socioeconòmics clau del territori.

L’Observatori d’Ocupació i Empresa és un espai deliberatiu de participació d’agents socials, econòmics i sindicats més representatius que, al costat de la Mancomunitat Camp de Túria, treballen per a afrontar els problemes i necessitats de la comarca. El seu principal objectiu és abordar la promoció del territori i el desenvolupament sostenible de manera estratègica, coordinada i planificada, en el marc de les accions desenvolupades pel departament de Promoció econòmica i ús de l’ens supramunicipal.

La reunió ha començat amb la presentació dels membres que revaliden la seua participació en l’Observatori i amb la incorporació de l’Associació Valenciana d’Agricultors AVA-ASAJA com a representant del sector agrícola comarcal.

El punt més important de la trobada ha sigut la presentació de l’Observatori com a òrgan de concertació public-privat que, seguint la metodologia marcada per la Unió Europea, promoga i impulse iniciatives per a tots els serveis del departament de Promoció Econòmica i Ús de la Mancomunitat Camp de Túria.

En aquest context, l’Observatori d’Ocupació i Empresa treballarà com a òrgan consultiu i participatiu per a programes i projectes de l’Agència de Foment d’Innovació Comercial (AFIC), l’oficina de projectes europeus HUB-EU, l’oficina d’innovació comarcal, el Pacte Camp de Túria, Comerç Actiu i altres línies de treball transversal com a joventut, medi ambient, mobilitat sostenible i digitalització.

La directora del departament de Promoció Econòmica i Ús de la Mancomunitat Camp de Túria ha volgut destacar el treball col·laboratiu de l’Observatori d’aquests últims cinc anys i el seu esperit emprenedor i ha agraït la revalidació del compromís dels seus membres per a continuar construint un futur pròsper i sostenible per al territori.

La presidenta en funcions de l’ens supramunicipal, Lola Celda, també ha sigut present en la reunió i ha destacat la Mancomunitat com un lloc de trobada i coordinació en el qual treballar en conjunt. En paraules de Cel·la: “Hem de continuar conjuminant esforços per donar suport al petit i mitjà comerç, per continuar creant propostes que milloren les xifres d’ocupació i perquè totes i tots continuen rebent serveis de qualitat a Camp de Túria.”

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà