El circuit de carreres populars Camp de Túria continua a l’estiu

Les pròximes proves són la XIV Llengua de Sant Antoni de Benaixeve i XIX Volta a peu de Loriguilla

La Mancomunitat Camp de Túria organitza cada any, al costat dels responsables de cada prova, el Circuit de Carreres Populars Camp de Túria, que aglutina les proves de les diferents poblacions de la comarca.

El Circuit de Carreres Populars Camp de Túria 2023, compost per 10 proves, va començar el mes d’abril passat amb la X Cursa popular de Sant Vicent de Llíria i es prolongarà fins al mes de desembre. Els i les amants del running tenen una nova oportunitat de recórrer la comarca seguint el circuit i gaudir de diferents proves que oscil·len entre els 5 i 10 quilòmetres.

Fins al moment s’han celebrat 3 proves a Llíria, Riba-roja de Túria i La Pobla de Vallbona, en les quals la participació en cadascuna d’elles ha augmentat en més de 100 participants respecte a l’any anterior, per la qual cosa es preveu que les inscripcions a les pròximes carreres continuen augmentant.

Les pròximes proves són el 5 d’agost en la XIV Llengua de Sant Antoni de Benaixeve (5’5K) i el 25 d’agost en la XIX Volta a peu de Loriguilla (10k). Les inscripcions ja estan obertes en cronorunner.com. Per a més informació pots consultar totes les novetats en la pàgina de Facebook del Circuit de Carreres Popular Camp de Túria.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà