Comerç local, el motor de l'Economia dels pobles

El regidor de Benaguasil, Stephane Soriano, nou director general de Diversitat

stephane soriano

El ple del Consell ha comunicat hui el nomenament

El regidor del PP a l’Ajuntament de Benaguasil, Stephane Soriano, ha sigut nomenat com a nou director general de diversitat en la Vicepresidència Segona i Conselleria de Serveis Socials d’Igualtat i Habitatge de la Generalitat Valenciana.

Stephane Soriano va ser triat com a regidor del PP l’any 2007 al costat del govern de l’alcalde de Ximo Segarra fins a l’actualitat i fins ara ha sigut el responsable en el consistori de les àrees de Comunicació, Projectes Europeus, Urbanitzacions, Modernització administrativa i Govern obert.

L’edil ha mostrat el seu agraïment amb el President de la Generalitat Valenciana pel seu nomenament “Carlos Mazón i Susana Camarero han confiat en la meua persona per a assumir aquesta nova etapa que portaré amb molta responsabilitat i humilitat”.

Soriano és diplomat en Gestió i Administració Pública per la Universitat Politècnica de València i màster en MBA, i ha exercit la seua labor com a regidor alternant la seua col·laboració en diversos mitjans de comunicació amb els seus càrrecs orgànics a nivell local, comarcal, provincial i regional dins de la seua formació politícia.

L’alcalde de Benaguasil, Ximo Segarra, ha qualificat el nomenament com “una extraordinària notícia per a Benaguasil” i ha destacat la seua *capacacidad professional per a assumir el càrrec. “Reconec la seua total dedicació a Benaguasil com a regidor”.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà