El regidor de Benaguasil, Stephane Soriano, nou director general de Diversitat

stephane soriano

El ple del Consell ha comunicat hui el nomenament

El regidor del PP a l’Ajuntament de Benaguasil, Stephane Soriano, ha sigut nomenat com a nou director general de diversitat en la Vicepresidència Segona i Conselleria de Serveis Socials d’Igualtat i Habitatge de la Generalitat Valenciana.

Stephane Soriano va ser triat com a regidor del PP l’any 2007 al costat del govern de l’alcalde de Ximo Segarra fins a l’actualitat i fins ara ha sigut el responsable en el consistori de les àrees de Comunicació, Projectes Europeus, Urbanitzacions, Modernització administrativa i Govern obert.

L’edil ha mostrat el seu agraïment amb el President de la Generalitat Valenciana pel seu nomenament “Carlos Mazón i Susana Camarero han confiat en la meua persona per a assumir aquesta nova etapa que portaré amb molta responsabilitat i humilitat”.

Soriano és diplomat en Gestió i Administració Pública per la Universitat Politècnica de València i màster en MBA, i ha exercit la seua labor com a regidor alternant la seua col·laboració en diversos mitjans de comunicació amb els seus càrrecs orgànics a nivell local, comarcal, provincial i regional dins de la seua formació politícia.

L’alcalde de Benaguasil, Ximo Segarra, ha qualificat el nomenament com “una extraordinària notícia per a Benaguasil” i ha destacat la seua *capacacidad professional per a assumir el càrrec. “Reconec la seua total dedicació a Benaguasil com a regidor”.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà