Serra promou la lluita contra la violència de gènere a les Festes Patronals

El consistori del municipi regalarà gots reutilitzables contra les agressions sexistes

Qualsevol moment és bo per lluitar contra la violència de gènere. Per aquest motiu, l’Ajuntament de Serra du a terme una campanya contra les agressions sexistes durant les Festes Patronals que se celebren com cada estiu al municipi.

L’acció consisteix en el repartiment de gots reutilitzables amb la llegenda “Per unes festes lliures d’agressions sexistes. No és no.” Uns gots que les diferents clavaries i col·lectius festers repartiran a les revetlles i discomòbils. Precisament, el divendres 21, en l’acte d’obertura de les Festes Patronals i en la posterior revetlla organitzada per l’Ajuntament ja es van començar a repartir.

“Lluitar contra aquesta xacra social és una prioritat per a nosaltres. Les nostres festes també són una oportunitat molt bona per visibilitzar-ho” comenta l’alcaldessa de Serra, Alicia Tusón. L’any passat la campanya es va centrar en la instal·lació de punts violeta a les nits principals de les Festes Patronals.

En paraules de l’alcaldessa, “A Serra tenim clar que volem gaudir d’unes festes més inclusives, igualitàries i lliures de violència.” La iniciativa ha tingut molt bona acollida entre les persones que van acudir a la primera revetlla de l’estiu. Una acció que ha estat finançada amb les ajudes del Pacte d’Estat contra la Violència de Gènere.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà