L’alcaldessa socialista de Benissanó es perfila com a presidenta de la Mancomunitat

Amparo Navarro (esquerra), junt a Lola Celda.

El PP decideix hui al seu candidat

A menys de 48 hores de la celebració del ple de constitució de la Mancomunitat Camp de Túria el pròxim dissabte 23 de setembre, la presidència segueix en l’aire. La millor situada per a substituir a l’alcaldessa socialista de Marines i nova diputada provincial, Lola Celda, és la seua companya de partit Amparo Navarro.

L’alcaldessa de Benissanó va ser elegida per l’executiva comarcal com a candidata a la presidència de la Mancomunitat divendres passat. La de Navarro va ser l’única candidatura en retirar-se la de Robert Raga, alcalde de Riba-roja.

Els socialistes confien que li isquen els seus números per a continuar al capdavant de l’ens comarcal, encara que el PP també presentarà candidatura, segons han confirmat fonts populars. El Partit Popular té previst celebrar hui una reunió en la qual es confirmarà el nom del candidat.

Per la seua banda, Compromís, que suma tres representants -Casinos i Llíria- també té intenció de presentar candidatura.

En la sessió del dissabte votaran els 34 representats -dos per municipi, l’alcalde i un regidor- els 17 municipis de la comarca de Camp de Túria. En diversos municipis els representants són de diferents partits, com el cas de Gàtova, on l’alcalde és del PP i la segona representant del PSPV, a Loriguilla, on la combinació és UCIN i PSPV i en Sant Antoni on UCIN comparteix representació amb el PP.

El nou president que haurà de ser triat per majoria absoluta o, en cas de no aconseguir els vot, per majoria simple en segona votació.

Els resultats electorals locals, la presència del nou partit UCIN en dues alcaldies -Loriguilla i Sant Antoni de Benaixeve- i la supervivència de Ciutadans a Vilamarxant han deixat oberta la possibilitat d’accedir a la presidència de la Mancomunitat fins a l’últim moment.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà