Demanen un informe de la causa de l’incendi i dels danys a l’Hospital de Llíria

El CSIF vol saber quines mesures preventives s’implementaran per a evitar más incidents

El sindicat CSIF ha demanat per escrit al Comité de Seguretat i Salut del departament Arnau-Llíria, del qual depén l’Hospital de Llíria, que precise la causa i els danys de l’incendi del passat diumenge en les dependències d’aquest últim recinte hospitalari. A més, vol conéixer les mesures de prevenció adoptades per a evitar que torne a ocórrer un succés similar.

La Central Sindical Independent i de Funcionaris (CSIF) exposa en la seua petició que “diumenge passat 26 de novembre es va produir un greu incident en la cinquena planta de l’Hospital de Llíria. Un incendi va posar en risc la seguretat de personal, pacients i acompanyants i va suposar el desallotjament de la 4a i 5a planta i el trasllat de part dels pacients evacuats a l’Hospital Arnau de Vilanova”.

Davant aquesta circumstància, ha demanat per escrit al Comité de Seguretat i Salut que “se’ns informe de quins van ser les causes dels fets i en què van fallar els mitjans i protocols preventius per a evitar un incendi d’aquestes característiques”. A més, insisteix en el detall que ha ocorregut “en una planta amb el nivell de risc de la de psiquiatria, donat l’accés que tenen els pacients fumadors a elements amb capacitat inflamable”.

El sindicat insta que “se’ns informe de quins han sigut els danys produïts, com van funcionar els protocols d’extinció, si eren accessibles i estaven adequadament senyalitzats i quins van ser els protocols d’evacuació aplicats”. De la mateixa manera pregunta “quines mesures preventives es té previst implementar per a evitar nous incidents de la gravetat que va tindre el del passat diumenge”.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà