Arranca el Circuit Camp de Túria Caixa Popular

circuit camp de turia

Èxit de participació en la Cursa de Sant Vicent

Ja ha començat la temporada de carreres populars a Camp de Túria, dins del Circuit Camp de Túria Caixa Popular, organitzat per la Mancomunitat Camp de Túria, juntament amb els diferents municipis, associacions i clubs d’atletisme, les proves dels quals componen el circuit.

El tret de sortida l’ha donat la Cursa Popular Sant Vicent de Llíria organitzada per la Confraria i Festers de Sant Vicent. Una carrera ja consolidada que any rere any augmenta la seua participació, gràcies, per exemple, al reconeixement que van rebre l’any passat per part de la Mancomunitat Camp de Túria com a la “Carrera més ben organitzada”.

En l’esdeveniment van ser presents la presidenta de la Mancomunitat Camp de Túria, Amparo Navarro, i l’alcalde de Llíria, Joanma Miguel, i els regidors de Llíria: Nico Marco, Andreu Badía, Rafa Villarejo i Miguel Castellano.

La Mancomunitat Camp de Túria, de la mà del seu tècnic d’esports Andreu Sanz, coordinador del circuit, va col·laborar juntament amb l’organització de la cursa i els cossos de seguretat en el correcte desenvolupament de la cursa. En una jornada dominada per un calor atípic per a aquesta època de l’any que no va minvar la participació i el bon ambient.

edeta

Any a any, el Circuit Camp de Túria Caixa Popular es consolida com una opció per a corredors de la província de València, amb proves en diferents municipis del Camp de Túria com són: Llíria, Riba-roja de Túria, La Pobla de Vallbona, Sant Antoni de Benaixeve, Loriguilla, Benissanó, Vilamarxant, Marines, Casinos i Bétera.

La finalitat del Circuit és fomentar la participació en activitats esportives i oferir al ciutadà la possibilitat de participar durant pràcticament tot l’any en proves de la comarca. El Circuit consta de 10 carreres, de les quals es deurà puntuar almenys en 7 d’elles per a optar a la Classificació General i obtenir els obsequis de finisher.

Els corredors que vulguen participar en el circuit han de dur a terme la seua inscripció, que és gratuïta, en la pàgina web de cronorunner. La inscripció al circuit no implica la inscripció a cadascuna de les proves, que s’ha de fer individualment. Les inscripcions estaran obertes fins a la quarta cursa, a causa de la impossibilitat de realitzar les set proves que es necessiten per a puntuar dins del circuit.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà