La sala d’estudis de l’Eliana amplia l’horari de 8 a 21 hores a tota la setmana

sala estudio l'Eliana

Romandrà oberta de dilluns a diumenge de 8 a 21 hores

L’Ajuntament de l’Eliana ha habilitat l’Escola Permanent d’Adults (EPA) com a sala d’estudis per a afavorir l’estudi als veïns que el necessiten. Així, aquest nou servei va obrir les seues portes el dimarts 16 d’abril.

La sala d’estudis, situada en Avinguda del Parc, 3; oferirà als estudiants un espai adequat per a l’estudi, amb wifi i horari ininterromput 8 a 21 hores. Davant la demanda dels estudiants l’horari s’àmplia per a cobrir el cap de setmana també.

D’aquesta manera, la sala d’estudis podrà utilitzar-se de dilluns a diumenge i en principi, estarà oberta fins al 10 de maig, data sobre la qual es treballa perquè la nova sala d’estudis a la Casa de la Cultura estiga operativa. Les persones que necessiten preparar-se exàmens podran utilitzar aquestes instal·lacions adaptades per a l’estudi.

“Donem resposta així a una demanda de la joventut de l’Eliana i de totes les persones que necessiten un espai per a preparar-se els exàmens. Un espai que estarà operatiu fins que la nova sala d’estudis a la Casa de la Cultura puga acollir-los”, ha indicat l’alcalde de l’Eliana, Salva Torrent.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà