Busquen a Stich, un gos de la Pobla escapat d’una residència de Nàquera

És un gos negre de raça mestissa similar a un ratoner

Des del dissabte 15 de juny, Stich, un gos xicotet i desconfiat amb estranys, està desaparegut, després d’escapar d’una residència canina a Nàquera. La seua família demana ajuda per a localitzar-ho i assegurar el seu retorn segur a casa.

El gos, amb domicili a La Pobla de Vallbona, havia sigut confiat a cura d’una residència canina en la localitat de Nàquera i es va escapar del centre on estava allotjat mentre els seus amos estaven de vacances.

@infoturia

Ayuda a buscar a #STICH se escapó el 21 de junio de 2024 de una residencia de #Nàquera y visto por última vez en el barranco del Carraixet en #Bétera ⚠️ Pedimos difusión #perrosperdidos #perros

♬ sonido original – InfoTúria

Segons la informació proporcionada per la família en un comunicat, Stich és un gos xicotet, de raça mestissa similar a un ratoner. És de color negre i té tres de les seues potes i el pit blancs. Té la mandíbula inferior avançada, la qual cosa fa que li apunten algunes dents per la boca. A causa de la seua edat, té cabells blancs en el morro. Porta un collaret blau i un altre gris, del qual penja una xapa groga de plàstic i una altra metàl·lica amb el seu nom i les dades de contacte dels seus amos.

Stich va ser entregat en la residència canina el 10 de juny i el dissabte 15 va escapar quan la responsable del centre va obrir la seua gàbia sense les precaucions necessàries. Aquesta omissió va facilitar que Stich escapara en veure a un amic de la família que havia acudit a recollir-lo. Des de llavors, la cerca ha sigut incessant i ha sigut albirat en diverses ubicacions: a uns 2 quilòmetres de la residència, prop de l’hípica Ballester, en el barranc de Carraixet i prop de Taronges el Carmen, direcció a Olocau.

La comunitat ha mostrat solidaritat en la difusió del cas i la cerca del gos perdut continua. El gos és descrit com desconfiat cap a persones desconegudes i pot intentar escapar si se li intenta atrapar.

La família agraeix la col·laboració rebuda a través de xarxes socials i en la cerca activa en terreny.

Se sol·licita a qualsevol persona que tinga informació sobre *tich que es comunique amb la família utilitzant els números de contacte, que estan disponibles les 24 hores per a rebre qualsevol pista o albirament del gos.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà