Camarero es compromet a agilitzar les residències socials en Riba-roja

raga consellera susana camarero

La Generalitat rehabilitarà quatre dels 113 habitatges de Ciutat Jardí

La nova vicepresidenta segona i consellera de Serveis Socials, Igualtat i Habitatge, la popular Susana Camarero, s’ha compromés hui a agilitzar la construcció d’una residència amb capacitat de 90 places i la residència per a persones amb diversitat funcional, dotada amb 30 places, en Riba-roja.

Així ho ha traslladat en la reunió que ha mantingut amb l’alcalde Robert Raga i en la qual han abordat qüestions de caràcter social, com les construcció d’aquestes residències, en el marc del Pla Convivint d’Infraestructures de Serveis Socials 2021-2025.

Durant la reunió, la vicepresidenta li ha traslladat a l’alcalde de Riba-roja el compromís d’agilitzar aquests projectes, que donaran resposta a una demanda important de la ciutadania.

El mes de maig passat, la Conselleria ja va comunicar al consistori l’informe de viabilitat tècnica de les dues residències que estaran situades en una parcel·la de 10.300 m² de la zona de Pacadar.

L’alcalde ha informat la vicepresidenta segona d’altres assumptes d’interés relatius a la situació de l’habitatge en el municipi, que concerneixen a la necessitat de compra pública d’habitatge per a col·lectius vulnerables i joves.

En aquest sentit, Camarero s’ha compromés a executar la rehabilitació de quatre dels 113 habitatges de Ciutat Jardí,- propietat de la Generalitat -que actualment estan deshabitades, a fi de poder adjudicar-les a famílies necessitades del municipi.

Per part seua, el director general de gestió del Sistema Sociosanitari, José Vicente Anaya, ha informat l’alcalde de la situació del contracte-programa plurianual que la Generalitat té amb l’Ajuntament de Riba-roja, pel qual percebrà 671.000 euros en matèria gestió de personal d’atenció dels serveis socials municipals.

Després de la reunió, l’alcalde de Riba-roja ha manifestat la seua satisfacció i agraïment a la consellera per “la seua predisposició i tarannà de col·laboració amb el meu municipi” i ha recordat que “es tracta d’un dels projectes més importants per al futur de Riba-roja, que atendrà la demanda existent de persones majors i amb necessitats especials, en un espai modern i amb grans possibilitats com Pacadar”.

Raga ha aprofitat per a convidar personalment a la Consellera a les festes patronals en honor al Santíssim Crist dels Afligits, que se celebren en la localitat de l’1 al 14 de setembre.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà