Un dogo argentí ataca al seu amo i a una veïna a Nàquera

ambulancia

L’home de 55 anys va ser evacuat en ambulància a l’hospital La Fe

Un home de 55 anys i una dona de 46 han resultat ferits de diversa consideració després de ser mossegats per un dogo argentí propietat del primer, que ha hagut de ser hospitalitzat, al carrer Florida de Nàquera.

Fonts de la Policia Local han informat a EFE que el succés es va produir ahir a la vesprada, quan l’home i la seua parella van eixir per a passejar amb els seus dos dogos argentins, i encara que anaven amb corretja no portaven el preceptiu morrió per ser gossos potencialment perillosos.

En aqueix moment, segons les fonts, va eixir d’un altre habitatge una dona amb el seu gos, la raça del qual no s’ha pogut precisar, i un dels dogos argentins va aconseguir soltar-se del seu amo i atacar-lo, moment en el qual la propietària del gos atacat va posar la mà intentant frenar l’agressió i va ser mossegada pel gos perillós.

Quan l’amo va intentar separar-lo del gos al qual atacava, el dogo argentí es va regirar i es “va acarnissar amb l’amo”, mossegant-li en els braços i causant-li ferides greus, segons les fonts de la Policia Local, que han indicat que es va avisar al 112 d’Emergències i fins al lloc es van traslladar agents d’aquest cos i de la Guàrdia Civil.

Fonts del Centre d’Informació i Coordinació d’Urgències han informat que van ser alertats del succés sobre les 20.30 hores i fins al lloc es van desplaçar una unitat del SAMU i una altra de Suport Vital Bàsic, l’equip mèdic del qual va assistir a l’home per diverses mossegades i va ser evacuat en ambulància a l’hospital La Fe.

La dona va ser atesa per una mossegada lleu i va ser traslladada a un centre de salut en una altra ambulància.

El gos atacant ha quedat sota la custòdia de la seua propietària en el domicili de Nàquera, a l’espera que la investigació determine si tenien tota la documentació i permisos en regla.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà