Paella amb anguiles i magre

Paella amb anguiles i magreNo podem passar per alt que estem immersos en les falles i per aquest motiu res millor que preparar una bona paella a llenya. Us propose uns ingredients tradicionals valencians, però que li donen un toc especial per als més intrèpids i atrevits.

Posarem l’oli en la paella, sofregirem el romaní fresc i el retirarem. Sofregirem el pebrot roig i elretirarem també. Donarem unes voltes a les anguiles i les retirarem. Farem el mateix amb els llagostins. Hi afegirem la carn (pollastre i conill i magre) i la remenarem fins que quede ben  sofregida. Ara hi afegirem la bajoqueta i la sofregirem uns minuts. Hi posarem el pimentó, remourem sense cremar-lo i hi afegirem l’aigua. Aquesta cocció ha de durar fins que la carn la notem al punt i l’aigua arribe als claus de la paella. Deu minuts abans que acabe de coure’s l’aigua hi afegirem el garrofó.

Quan estiga el brou al punt hi afegim l’arròs, les anguiles, els llagostins i els caragols. L’arròs ha de coure 15 minuts i la destresa del paeller ens en proporcionarà  un socarraet que a tanta gent agrada, com a mi. Espere que l’experiència us en faça gaudir.

INGREDIENTS:
Mig pollastre
1/4 magre
Mig conill
Quatre anguiles
1/2 Quilo bajoqueta
Garrofó si pot ser fresc
1 Pimentó roig
Safrà
Pebre roig
1/2 Quilo Llagostins
Caragols
Oli
Branquetes de romaní fresc
Arròs

 

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà