Cinc partits opten per governar la ciutat de Llíria

Candidats eleccions 28M població Llíria

VOX torna a presentar-se després dels comicis de 2015

La ciutat de Llíria comptarà amb cinc formacions per a les eleccions municipals d’aquest pròxim 28 de maig, tres menys que en els comicis de 2019.

El PP partit amb major nombre de vots en l’anterior convocatòria, repetirà candidata amb Reme Mazzolari, per tercera vegada consecutiva, com a cap de cartell i amb l’objectiu de que la formació blava torne a governar en la capital de la comarca.

El PSPV- PSOE comptarà amb nou cap de llista amb Paco Gorrea, que relleva al exalcalde Manolo Civera, que va deixar l’acta després de cedir la vara de comandament a Compromís.

Compromís- MOVE, que ha governat al costat del PSPV aquesta legislatura, tornarà a presentar-se amb Joanma Miguel, alcalde des de 2021, i ho farà de nou amb MoVe.

La regidora del partit local Mari Cruz Garcia figura de número dos, Juana García Portolés ocupa el tercer lloc i el regidor de Compromís i diputat autonòmic Paco Garcia, el quart lloc, seguit de Reme Tordera.

Així mateix, Ciutadans, que comptamb un regidor, tornarà a optar per l’alcaldia amb José Antonio Fombuena. La formació taronja es presenta amb una llista en la qual 19 dels 21 membres de la nòmina són independents

La principal novetat és la volta en la cpaital de Camp de Túria de la candidatura de VOX que concorrerà amb una llista liderada per José Luis Milio.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà