Les urnes més concorregudes estaran a Bétera

Candidats eleccions 28M Bétera

Nou partits presenten candidat al 28M

Bétera és el municipi de Camp de Túria on més partits es presentaran a les urnes el pròxim 28 de maig. Un total de nou formacions concorreran a les eleccions municipals.

Al PP, PSPV-PSOE i Compromís, se sumen el partit de les urbanitzacions Mas-Camarena-Torre en Conill, Ciudadanos i Vox, a més d’EU i Podem.

Com a principal novetat apareix un nou partit Per i Per a Bétera (PyPB) liderat pel qual fora regidor de Ciutadans a l’Ajuntament de Serra, José Enrique Martínez. En la llista figura també la seua filla, que també va ser regidora a Serra, Mónica Martínez.

Pel que respecta als principals partits polítics, els tres repeteixen candidats. La popular Elia Verdevío aspira a mantindre’s en l’alcaldia amb una candidatura en la qual els actuals regidors ocupen els primers llocs de la llista, mentre que els socialistes mantenen a María José Ballesteros com a candidata i Compromís confia de nou en la que fora alcaldessa en 2015 i candidata en 2019, Cristina Alemany.

En Ciudadanos encapçalen la llista presentada per la formació taronja els dos regidors del grup municipal, Julio Inés i Eva Martínez.

Un altre regidor, Carlos Abad, és el candidat de Mas Camarena-Torre en Conil, que governa a Bétera en un tripartit amb el PP i Ciutadans.

Quant a la resta de formacions, Fidel Valcarce encapçala la llista de Vox; Carmen Rausell la de Podem i Luis Enrique Poveda figura de número u en la candidatura d’Esquerra Unida.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà