Ciudadanos renúncia a presentar-se a l’Eliana després d’integrar-se en el PP

Ciudadanos leiana

Carlos Úbeda ocupa el número 9 en la llista

Carlos Úbeda, coordinador de Ciudadanos, s’ha incorporat en la llista de la candidata del PP a la alcaldía de l’Eliana, María José Marco. D’aquesta manera la formació taronja renúncia a presentar-se en les municipals amb marca propia malgrat que tenen representació en el consistori amb un regidor. “Anem units i sumant persones per a aconseguir que María José siga l’alcaldessa del canvi a millor a l’Eliana”, ha manifestat.

Úbeda ha justificat aquesta decisió en què és l'”únic projecte que garanteix el canvi de polítiques a l’Eliana” i segons el líder de Ciudadanos “el projecte de present i futur de María José és el que necessita l’Eliana, garanteix major seguretat, millors serveis i menys imposats per als nostres ciutadans, a més la conec i he seguit el seu treball durant aquests anys a l’Ajuntament, és una persona de confiança i amb valors, amb l’únic interés de treballar pels veïns del nostre poble”.

Per a la popular “és un vertader honor poder continuar sumant veïns al projecte de canvi que propose, contínuament rebo més suports i entre tots aconseguirem retornar a l’Eliana al lloc que mereix, em deixaré la pell fins a aconseguir-lo”.

Dissabte que ve els populars realitzen la presentació del seu equip per a les pròximes eleccions locals en un sopar al cinema d’estiu de l’Eliana que comptarà amb el candidat del PP a la presidència de la Generalitat, Carlos Mazón.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà