Compromís-MoVe presenta la seua candidatura sota el lema ‘Som la Llíria que vols’

compromis lliria

Joanma Miguel encapçala la renovada llista

Compromis per Llíria ha presentat aquesta vesprada la seua candidatura encapçalada per l’actual alcalde Joan Miguel, que opta a la reelecció el pròxim 28 de maig.

Sota el lema ‘Som la Llíria que vols’, la coalició que concorrerà de nou amb MoVe ha presentat una llista en la qual la regidora del partit local, Mari Cruz García, és la número dos després de l’exida d’Elena Jiménez.

En el número tres apareix Juana García i l’actual regidor i diputat autonòmic Paco García és quart. Per darrere entra Reme Tordera, una de les noves incorporacions, seguida d’Andreu Badía, Carmen Martínez, Teresa Ortiz, Vicent Jacinto i Pau Cariñena en el lloc desé.

La llista la completen Mónica García, Marina Lis, Marcel·lí García, Lourdes Navarro, Joan Vicent Sanchis, Andrea Valero, Vicent Feltrer, Empar Vidagany i Dan Cristian Mircea. L’exregidora Empar Llàcer i l’actual regidor Vicent Lis tanquen la candidatura.

El candidat de Compromís, que aspira a mantindre l’alcaldia a la va accedir a meitat d’aquesta legislatura pel pacte de govern amb el PSPV, ha reconegut que “ha sigut molt fàcil formar la llista, amb gent que vol Llíria i li importa la politica local. No ens interessa el que passe fora. La política que hem de defensar la que passa ací. Si canviem aqueixa perspectiva hem perdut”.

Joanma Miguel ha defensat que “necessitem guanyar les eleccions per a tots els projectes que tenim al cap”.

L’actual alcalde ha anunciat més de 1.000 llocs de treball que “aplegaran
molt prompte”.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà