Elia Verdevío (PP) presenta la seua candidatura carregada de ‘Passió per Bétera’

L’alcaldessa congrega a més de 300 veïns a la Casa de la Cultura

Elia Verdevío ix a guanyar aquest 28M amb una llista renovada, amb àmplia participació juvenil i una gran presència de dones. Perfils que, tal com ha destacat la candidata popular, “representen la societat de Bétera i estan vinculats a diferents àmbits del teixit associatiu i la societat civil beterense”. Uns veïns i veïnes que “ixen a guanyar” al costat de Verdevío que no ha dubtat a afirmar que “són beteranos i beteranas preparats, formats i amb una gran vocació de servei públic”.

La candidatura popular conjumina diferents perfils professionals que combinen a la perfecció l’experiència amb la joventut en un equip d’homes i dones als quals, tal com ha destacat Verdevío, “ens uneix la passió per Bétera i ens dona la força necessària per a continuar treballant per i per a Bétera”.

L’objectiu de la candidata popular és clar: revalidar el seu mandat al capdavant de l’Ajuntament de Bétera durant 4 anys més que li permeta continuar fent de Bétera un municipi per a tots i totes perquè, segons ha assenyalat durant l’acte, “això no va d’ideologies, va de persones”.

Durant la Presentació, Elia Verdevío, ha intercalat tant el castellà com el valencià en un discurs que, ha arrancat aplaudiments, i s’ha centrat en posar en valor Bétera i als veïns i veïnes que fan siga “un poble solidari i acollidor, amb valors, sense discriminacions i que permet construir una societat democràtica i integradora que ho fa un municipi únic”.

Verdevío s’ha referit als seus veïns i veïnes, els que han imprés en ella la passió que té per Bétera. Una passió que ha sigut el sentiment conductor de les seues paraules al llarg de la vesprada. Sobretot per a referir-se als majors del municipi que “formen part de les generacions que ens han precedit, han anat aportant el seu treball i la seua passió per a construir el regal que ens han deixat, el nostre municipi tal com el coneixem”, ha afirmat.

Per això, ha volgut que una de les seues propostes de futur siga cuidar “d’aquells que ens han cuidat abans” apostant per plans de xoc per a combatre la soledat de la població sènior i programes d’envelliment actiu i sostenible.

També el programa electoral dels populars beterenses se centra en els veïns i veïnes amb diversitat funcional per a estar al seu costat i continuar potenciant la seua autonomia amb activitats d’oci i temps lliure. Alhora, que “continuarem reivindicant la construcció d’infraestructures socials per a aquests dos col·lectius”.

Nous projectes per a Bétera

Darrere dels projectes sempre hi ha persones i gràcies a elles s’ha inspirat i enriquit Verdevío i el seu equip per a redactar un programa que continue construint una Bétera millor. Escoltant, atenent, cuidant, ajudant i tendint la mà als qui més ho necessiten “som el partit de les persones, el nostre objectiu són els veïns i veïnes de Bétera”.

I d’aqueixa escolta activa ixen els nous projectes que el Partit Popular té per a Bétera. Com la construcció d’un Centre Cultural que dignifique el compromís social de les associacions amb el municipi i que dispose de sales d’assaig, reunions, conferències i concerts per al seu ús.

La posada en marxa de noves infraestructures esportives, com a pistes de pàdel, tennis, ciclisme i un gimnàs, que facen de Bétera un municipi més compromés amb l’esport, els seus clubs i esportistes. També millorar instal·lacions existents com la piscina coberta i la descoberta per a climatizarla oferint així una major funcionalitat. O la creació de noves zones de calistenia, tot això, sense oblidar els orígens i tradicions de Bétera que la fan un municipi lligat a la pilota valenciana, per això, la candidata popular, ha anunciat la “recuperació del nostre Trinquet”.

Millores en els espais verds, parcs i jardins com el parc Els Alfàbegues que comptarà amb zones d’esbarjo, skatepark i pump track. Uns espais que a més seran adaptats per a xiquets i xiquetes amb diversitat funcional.

Entre altres projectes que han sonat hui en la Presentació també s’ha posat l’accent en la renovació de l’enllumenat públic aplicant millores sostenibles i respectuoses amb el medi ambient. O en l’àmbit de l’agricultura on es potenciarà la seguretat, l’asfaltat i neteja de camins.

La revolució fiscal duta a terme continuarà sent una prioritat els pròxims 4 anys perquè Verdevío continuarà treballant “per a alleujar les dificultats econòmiques de les famílies de Bétera”.

Quant a polítiques actives d’ocupació, la promesa de la candidata popular ha sigut “continuar invertint en formació i Plans d’Ocupació incrementada notablement les partides”. A més, en matèria de mobilitat, crearem nous pàrquings dissuasius i punts de recàrrega elèctrica. Sense oblidar, que no deixaré de lluitar per la doble via en la Línia 1 de metre de Bétera i l’ampliació del tramvia fins a Mas Camarena i el Parc Tecnològic”.

D’aquesta manera, l’actual Alcaldessa de Bétera ha tret múscul en una Presentació que ha reafirmat la seua solvència, transparència, gestió, carisma, responsabilitat, serietat i bon govern al capdavant del Consistori durant aquests últims anys perquè “al costat del meu equip, tinc el repte de continuar construint el poble que mereixem. Lliure, solidari, accessible, respectuós amb el medi ambient, amb igualtat d’oportunitats, que fomente l’educació, la cultura de l’esforç, que pose en valor la cultura, el patrimoni i les nostres festes, que mire cap avant, que progresse i que avance, sense oblidar, els nostres senyals d’identitat i nostra #PassióPerBétera”.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà