Un periòdic comarcal, plural i independent

Patricia Guzmán InfoTúria

Patricia Guzmán, directora del periòdic InfoTúria

Fa 10 anys, quan va nàixer InfoTúria de la iniciativa de José García i Pau Tineo, es presentava en l’editorial com un periòdic comarcal, plural, independent i bilingüe. Una dècada més tard i 121 exemplars mensuals i 11.400 notícies digitals després eixos quatre adjectius es mantenen intactes. Aquesta és la clau de l’èxit per a haver sobreviscut amb escassos recursos materials i humans a una crisi econòmica que es va encebar especialment amb la premsa escrita, a la irrupció de les xarxes socials i a la proliferació de mitjans locals i comarcals digitals.

Des d’agost de 2016 quan vaig tindre la sort d’incorporar-me al projecte com a directora, no solament ens hem mantingut, que era l’objectiu inicial, sinó que hem crescut en nombre de pàgines, en tirada, en audiència en l’edició digital i hem duplicat els seguidors en les xarxes.

InfoTúria 10 anys aniversari

Un creixement que ha sigut possible gràcies a la nostra obstinació per fer cada dia i cada mes un producte millor, però també gràcies a la col·laboració dels ajuntaments, dels anunciants, de tots els col·laboradors que han passat per aquestes pàgines en aquest temps i dels lectors, des dels més fidels que ens segueixen des del primer exemplar fins als que s’han sumat a través de les xarxes.

Per això, des d’ací, volem donar les gràcies a tots els que d’una forma o una altra ens han ajudat a tirar endavant un periòdic que ja forma part de la història de la comarca de Camp de Túria i que pretenem que se senta com una cosa pròpia per part dels veïns dels 17 municipis. Perquè ho fem per ells i per a ells, per uns lectors que ens continuen emocionant quan ens demanen un exemplar pel carrer.

1 Comment
  1. De independiente, nada de nada. Más bien, haces de gabinete de prensa del PP Una plantilla de WordPress de 40 euros, y un becario, sería más útil. Seguro que tienes intervenido los mensajes en tu plantilla de WordPress, me da igual, que lo publiques.
    Un saludo.

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà