EU reclama “depuració de responsabilitats” en el cas de les presumptes irregularitats en les ajudes otorgades a la ‘Fundació Cyes’

La formació política EUPV ha reclamat “la depuració de responsabilitats” i la dimisió del seu càrrec del conseller Rafael Blasco, per les pressumptes irregularitats que es poder haver comès en l’assignació d’ajudes a la ‘Fundació Cyes’.

José García

Segons Marga Sanz, coordinadora d’EUPV, “cada vegada està més que clar que existeix una trama d’irregularitats en la concessió de subvencions a la cooperació directament cuinada en la conselleria que presideix Blasco i que ja està sent investigada per la Fiscalia”.

Segons la diputada autonòmica d’Esquerra unida, “des de la nostra formació exigim la depuració de responsabilitats total i que Blasco  abandone el seu càrrec de manera immediata, tal i com ell mateix va assegurar que faria si es demostren les irregularitats. Les evidències són ja més que òbvies”.  Esquerra Unida reclama, a més, que s’obriga una comissió d’investigació “per a que tots i cadascun dels detalls d’esta suposada trama isquen a la llum pública”.

Sanz afirma que l’actitud “nerviosa i desafiadora de Blasco durant la última setmana, limitant-se a dir que tot és mentida i atacant a l’oposició i als mitjans de comunicació, denota que alguna cosa amaga i que ja no està en condicions de seguir en el seu càrrec, sinó que ha d’obrir portes i finestres i que una comissió d’investigació i la pròpia Justícia actue”, reclama.

Esquerra Unida considera que totes les informacions que van apareixent “van en la direcció de constatar una trama molt ben confeccionada que rep subvencions de la conselleria i que destina eixos diners a altres fins que no són la cooperació i que vulneren la llei. El més lamentable és que esta trama el que fa és perjudicar la imatge del digne treball que fan moltes ONG que sí treballen de manera compromesa”, segons ha manifestat Marga Sanz.

 

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà