Quatre membres d’EUPV al Camp de Túria, a les llistes per València per al Congrés del Diputats

Els passats dies 8 i 9 d’octubre, va tindre lloc a Madrid la Convocatòria Social d’Izquierda Unida amb motiu d’aprovar les llistes i el programa electoral  per a les Eleccions Generals al Congrés i al Senat del 20 de Novembre. 

José García

El programa electoral d’Izquierda Unida, expliquen membres d’esta formació, es resumeix en 7 Revolucions: Econòmica, Democràtica, Ambiental, dels Serveis Públics, per a l’Igualtat, Cultural i per la Pau. Els debats varen ser “intensos i enriquidors”, segons el participants, i varem produïr-se aportacions tant d’afiliats com de gent no-afiliada, que pertenyent als moviments socials: ATTAC (Asociación por la Tasación de las Transacciones Financieras y por la Ayuda a los Ciudadanos), LGTB (Col·lectiu de Lesbianes, Gays, Transexuals i Bisexuals), sindicats, ecologistes, així com representants del món de l’art i la cultura. El programa i les llistes van ser aprovades “practicament per unanimitat”.

Per Madrid encapçalarà la llista Cayo Lara, l’actual coordinador General d’ Izquierda Unida, mentre que a València el primer a la llista será Ricardo Sixto. A la llista per la provincia de València hi haurà quatre representants del Camp de Túria: David Llacer, de Riba-roja del Túria, economiste de CC.OO (ocuparà el nº 5); José Lorente, regidor d’EUPV en l’Eliana, será el nº 10. A més, serán suplents Javier Descalzo, coordinador d’EUPV a La Pobla de Vallbona i Tànit Rogla Arastey, de Lliria, Llicenciada en Filosofia.

Des del col·leciu d’EUPV al Camp de Túria es conclou què els representants comarcals d’esta formació política “han consolidat la seua presència municipal, i el seu bon treball està fent que creixca l’afiliació de persones joves i els seus representants tinguen una major presencia a les llistes provincials i autonòmiques”.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà