AMDComVal organitza una jornada sobre fons europeus per a mitjans de comunicació

asociacion medios digitales

La jornada s’ha celebrat en les instal·lacions d’Asivalco

L’Associació de Mitjans Digitals de la Comunitat Valenciana (AMDComVal) ha organitzat una jornada sobre fons europeus per a mitjans de comunicació amb Bartolomé Nofuentes, expert en fons europeus, especialista en assessorament a les administracions locals i administracions públiques, a més de regidor a Quart de Poblet.

La jornada s’ha celebrat en les instal·lacions cedides per Asivalco, l’entitat de gestió polígon Fuente del Jarro, a Paterna, el president del qual, Santiago Salvador ha exercit d’amfitrió. La introducció ha sigut a càrrec del president i vicepresident de AMDComVal, Miguel Miró i Manuel Furió.

Nofuentes ha destacat el paper dels mitjans de comunicació “com un sector estratègic per a la Comissió Europea”, ja que una de les línies d’actuació és afavorir la creació d’una estructura capil·lar de mitjans que aconseguisquen i permeten a tota la població tindre accés a la informació.

El paper dels mitjans d’informació de proximitat també s’ha destacat, per la seua connexió amb la ciutadania.

El regidor ha explicat que els mitjans de comunicació poden accedir a fons europeus de diferents maneres: bé dins d’un consorci aplicant a un projecte concret, bé a través de la unió de diversos mitjans per a una convocatòria o de manera individual.

Ha parlat de convocatòries obertes, com a Instrument Pime, Europa Creativa o programes de formació com a maneres de poder captar fons europeus.
La jornada ha resultat participativa, i els mitjans associats que han estat en la mateixa ha preguntat sobre el finançament dels propis projectes, la tramitació o la manera de poder estar al dia.

La jornada es pot veure en el canal de Youtube de AMDComVal
https://www.youtube.com/watch?v=fihvyd01nmu

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà