Jesús Quiles i Pilar Montesinos s’emporten el Trail 3 Pics Les Rodanes

Trail Les Rodanes

El millor local va ser José Ramón Betoret del CA Vilamarxant

Els corredors Jesús Quiles, del Serrano CA, i Pilar Montesinos, del Running Trail Requena, es van adjudicar el triomf en el Trail 3 Pics Les Rodanes, organitzada pel Club d’Atletisme de Vilamarxant, que es va disputar diumenge passat a Vilamarxant.

En la prova reina, composta per un circuit de 28 quilòmetres, Jesús Quiles es va emportar la victòria després de superar en la línia de meta a Aitor Gil, del CA Edeta, i a l’independent José Luis Martínez. El guanyador va avantatjar en quasi 3 minuts al segon classificat, qui també va entrar amb una important renda sobre Martínez, tercer.

El guanyador local masculí va ser José Ramón Betoret del CA Vilamarxant.

En categoria femenina, Pilar Montesinos va ser la gran dominadora de la competició en superar en la línia de meta a la independent Nuria Albert en més de quatre minuts. Estívaliz Fernández, també del Trail Requena, va ocupar el tercer lloc del podi.

En el Rapittrail de 14 quilòmetres, Adrián Gijón, del Cárnicas Serrano, i la independent Verónica Elizabeth Quiguango van travessar la línia de meta en primera posició amb un ampli avantatge sobre els seus perseguidors.

Els atletes locals guanyadors van ser Juan Carlos Deval i Natalia Fuentes, els dos del CA Vilamarxant.

En la prova de huit quilòmetres, José Aldasoro, del Tragaleguas.org, i la independent Carlota Fuller es van pujar al primer escaló del podi després d’una gran participació. Els atletes Julio Zarzo, del CA Vilamarxant i segon de la prova general, i la independent Natalia Mora es van fer amb les primeres posicions locals.

Xavier Jorge, alcalde de Vilamarxant, va valorar la competició esportiva: “Una vegada més hem aconseguit que el Trail 3 Pics Les Rodanes fóra un gran èxit. Els esportistes van gaudir d’un gran dia de trail amb un recorregut molt atractiu que any rere any enamora als esportistes que acaben amb les inscripcions setmanes abans de la disputa de les diferents distàncies”.

Gabriel Castellano, regidor d’Esports, va recalcar el treball que s’està realitzant a Vilamarxant per a convertir-se en un referent de l’esport: “Ens esforcem molt per a fer que el nostre poble siga una referència en el que a competicions esportives es refereix en la Comunitat Valenciana”.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà