Caixa Popular i el Gremi d’Artistes Fallers junts per un Pla de Pensions d’Ocupació Simplificada

Gremio Artesanos Falleros y Caixa Popular

Els permetran accedir a noves deduccions fiscals

L’entitat financera valenciana i l’Associació Gremi Artesà d’Artistes Fallers, han signat un acord de col·laboració per a la promoció d’un Pla de Pensions d’Ocupació Simplificada (PPES) per als treballadors per compte propi.

Aquest nou tipus de plans, a més de facilitar l’estalvi per a la jubilació del col·lectiu d’autònoms, els permetran accedir a noves deduccions fiscals per realitzar aportacions, podent deduir fins a 4.250€ addicionals, als 1.500€ dels Plans de Pensions Individuals que ja coneixem.

S’obri per tant una excel·lent oportunitat perquè les associacions posen a la disposició dels seus associats una via per a millorar complementar la seua pensió de jubilació, amb importants avantatges fiscals.

Francisco Pellicer, President de l’Associació, i Vicent Vengut, responsable de Comerços i Autònoms de Caixa Popular, han formalitzat la signatura del conveni en els serveis centrals de l’entitat financera al Parc Tecnològic de Paterna.

Caixa Popular es converteix en una de les primeres entitats financeres que signa un acord en benefici d’aquesta nova mesura que permet beneficiar-se d’un important estalvi fiscal i una major rendibilitat.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà