Així seran les noves vesprades d’À Punt

S’acomiada també de l’audiència el magazín Bona vesprada

La temporada 15 de L’Alqueria Blanca arriba hui a la fi en un punt decisiu en molts aspectes per als habitants del poble, que colpirà els seguidors de la sèrie.

En l’últim capítol assistirem als moments crítics que travessa el celler, que amenaça tant els propietaris i com els treballadors. Què passarà amb Conxeta, que s’enfronta als seus monstres interns o si Marta si es decidirà pel jove Fèlix en comptes del seu nóvio Daniel. I és que, fins l’últim moment, la vida dels habitants de L’Alqueria Blanca és un rebombori de sentiments.

Després de l’episodi final, Àlex Blanquer i Lluís Cascant comptaran amb la presència al plató de Tàp Zàping de protagonistes de la sèrie als quals faran un tercer grau per a traure’ls nova informació.

A mode de marató final, À Punt emetrà dissabte després del NTC Nit els tres últims capítols d’aquesta temporada.

S’acomiada el ‘Bona vesprada’

Acaba també aquest dimecres el magazín Bona vesprada presentat per Ferran Cano i Maria Fuster, però l’entreteniment continuarà amb concursos, gastronomia, sèries i més humor.

A partir de demà dijous, la programació de la vesprada canvia i, la proposta de continguts començarà amb el ja tradicional concurs Atrapa’m si pots, presentat per l’humorista de Rafelbunyol Òscar Tramoyeres. Continuarà el bon rollo amb el Tàp Zàping que s’avança en horari i creix en temps per a ampliar l’oferta de notícies curioses, moments televisius de riures i els vídeos virals més sorprenents. Serà a les 16:45 hores quan arribaran en directe Àlex Blanquer, Lluís Cascant i el seu gran equip de col·laboradors.

La vesprada d’À Punt seguirà a les 18 hores amb la sèrie Senyor retor, que conta com revoluciona tot un poble l’arribada del pare Horaci Casany, un seminarista modern que no té res a vore amb Don Cosme, el sacerdot del poble de tota la vida a qui substitueix.

A les 19 hores, Manu Górriz posarà a prova si es coneixen pares i fills en el concurs familiar Nyas, coca! I a les 20:15 hores, per a agafar idees, el cuiner Jordi Morera i la nutricionista Ana Sirvent ens proposaran receptes delicioses i consells nutricionals en La cuina de Morera.

Així queda la vesprada de la televisió valenciana mentre arriben nous capítols de L’Alqueria Blanca, sèrie produïda per Lola Cinema SL i Nadir Televisión SLU per a À Punt. En tot cas, els fans de la sèrie sempre poden reviure les quinze temporades en el web d’À Punt a la carta.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà