La UPCCA presenta la seua campanya “tornar a respirar no és tan difícil”

El tabac protagonitza el mes de maig en la seua campanya anual 12 mesos, 12 lemes

La Unitat de Prevenció de Conductes Addictives (UPCCA) de la Mancomunitat Camp de Túria continua amb la seua campanya anual ‘12 mesos, 12 lemes’ amb l’objectiu de conscienciar sobre diferents hàbits perjudicials per a la salut.

Amb motiu del dia mundial sense tabac que se celebra el 31 de maig, la campanya de maig de 2023 cerca fomentar l’abandó del tabac per part de les persones fumadores sota el lema ‘Tornar a respirar no és tan difícil’. L’Organització Mundial de la Salut (OMS) va fixar en 1987 aquest dia mundial per a proclamar una campanya contra la ‘epidèmia del tabaquisme’ i els seus efectes perjudicials per a la salut.

Sota aquest lema, la UPCCA Camp de Túria pretén advertir a les persones que fumen els riscos als quals s’exposen, ja siga fumant de manera ocasional o habitual. En el vídeo de la campanya recorden que després de deixar de fumar augmenta la capacitat pulmonar de les persones en qüestió de mesos i consciencien d’altres beneficis com la millora de la respiració i la tos i la reducció de riscos de patir malalties cardíaques o càncers com el de boca, gola, pulmó o esòfag.

Com la UPCCA, l’OMS recorda cada any que “el consum de tabac és la principal epidèmia prevenible a la qual s’enfronta la comunitat sanitària”, per això aquest mes de maig volen mostrar que només s’està a un pas de tornar a respirar adequadament.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà