Arresten al conductor d’un cotxe robat que circulava donant tombs per la CV-50

guardia civil tráfico

Els dos ocupants van iniciar la fugida a peu camp a través

La Guàrdia Civil ha detingut al conductor d’un cotxe robat i al seu acompanyant quan circulaven donat tombs i envaint el sentit contrari en la CV-50 a l’altura del terme municipal de Catadau.

Als detinguts se’ls imputa, a més del robatori del vehicle, el robatori a l’interior d’altres dos vehicles i agressió als agents en el moment de la detenció.

Segons han informat des de la Guàrdia Civil, el passat 2 de maig van rebre un avís en la central informant que un vehicle que envaïa constantment el carril del sentit contrari en la CV-50 sentit Carlet, al seu pas per Catadau.

Al lloc es va desplaçar una patrulla, que va localitzar el vehicle donant tombs per la calçada i va tractar que es detinguera durant diversos quilòmetres, en els quals el conductor va fer cas omís dels senyals lluminosos i acústiques del vehicle policial.

A més, durant el trajecte, el vehicle va envair en diverses ocasions el carril contrari, obligant altres usuaris de la via a frenar per a evitar col·lidir frontalment.

Finalment, el cotxe es va detindre amb brusquedat en patir una eixida de via i els seus dos ocupants van iniciar la fugida a peu camp a través, encara que van ser aconseguits pels agents.

Els agents van constatar que el vehicle havia sigut sostret la nit anterior a Catadau i, en el seu interior, portava efectes procedents de l’interior d’altres dos vehicles, als quals havien accedit després de fracturar una de les seues finestretes mentre estaven estacionats en la citada localitat.

Aquests efectes, després de ser reconeguts com de la seua propietat, van ser retornats als seus legítims propietaris.

Als dos detinguts, de 40 i 44 anys, se’ls imputa un delicte de robatori d’ús de vehicle, dos robatoris en interior de vehicle i atemptat als agents de l’autoritat, a causa de les lesions patides per aquests en el moment de la detenció.

A més, al conductor del vehicle, se li ha imputat un delicte de conducció temerària, conduir amb el permís retirat i negativa a sotmetre’s a les proves de detecció de drogues.

En el servei han participat agents de la Guàrdia Civil de la Companyia de Sueca, i les diligències han sigut entregades en el Jutjat de Primera Instància i Instrucció Número 2 de Picassent.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà