Ascens de les temperatures en la Comunitat que arribaran als 40 graus

playa

Les mínimes segueixen en ascens ascens a l’interior del terç sud i amb pocs canvis en la resta

La Comunitat Valenciana tindrà hui temperatures significativament altes, especialment en el litoral i prelitoral central i en el sud d’Alacant, on es podran aconseguir els 40 graus i podrà haver-hi alguna tempesta en el nord i calitja.

L‘Agència Estatal de Meteorologia preveu per a la jornada d’aquest dilluns intervals de nuvolositat mitjana i alta que aniran disminuint a poc nuvolós a la vesprada.

A l’interior del terç nord hi haurà nuvolositat d’evolució diürna a partir de migdia sense descartar algun ruixat aïllat ocasionalment amb tempesta. També és probable que es registren calitges.

Les temperatures mínimes segueixen en ascens ascens a l’interior del terç sud i amb pocs canvis en la resta i les màximes estaran hui en ascens, el qual serà notable en el litoral i prelitoral de València i Alacant.

El vent serà fluix variable i tendirà a moderat de l’oest a l’interior a la vesprada. A Alacant tindrà component sud amb brises en el litoral.

Alacant tindrà una màxima de 36 graus i una mínima de 25; Castelló de la Plana mínima de 24 i màxima de 33 i València mínima de 25 i màxima de 41

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà