Risc sanitari roig per altes temperatures en 16 comarques

Els municipis del Camp de Túria es troben en alerta mitjana

La Conselleria de Sanitat ha establit aquest dimarts l’alerta de risc sanitari alt en 16 comarques de la Comunitat Valenciana, nivell mitjà en 18, entre elles el Camp de Túria, i s’espera una nit tòrrida en diversos municipis del Comtat, L’Alacantí i la Marina Baixa.

El nivell alt s’ha fixat a les comarques de La Vega Baixa, El Comtat, el Racó d’Ademús, Vall de Cofrents-Aiora, el Vinalopó Mitjà, L’Alcoià, l’Alt Vinalopó, Canal de Navarrés, La Costera, La Foia de Bunyol, La Marina Alta, La Plana d’Utiel-Requena, La Ribera Alta, La Safor, La Serranía i La Vall d’Albaida.

El nivell mitjà d’alerta s’ha establit en L’Alt Palància, La Vega Baixa, el Baix Vinalopó, Camp de Túria, El Comtat, Rincón d’Ademús, El Vinalopó Mitjà, Els Ports, L’Alacantí, L’Alcoià, Canal de Navarrés, La Costera, La Foia de Bunyol, La Marina Alta, La Marina Baixa, La Ribera Alta, La Serranía i la Vall d’Albaida.

Sanitat adverteix també que s’espera una nit tòrrida en els municipis d’Alcosser de Planes, Beniarrés, Benillup, Benimarfull, Gaianes i a l’Alqueria d’Asnar, de la comarca del Comtat; en la localitat d’Aigües a L’Alacantí, i a Orxeta, a la comarca de la Marina Baixa.

Aquestes alertes es realitzen d’acord amb el marc de vigilància del Programa de prevenció i atenció als problemes de salut derivats d’altes temperatures en la Comunitat Valenciana.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà