Torna ‘Va de bo’ amb la pilota en directe a À Punt

pilota

La semifinal del Trofeu Mixt MasyMas d’escala i corda, des del trinquet de Dénia

Amb l’arribada del mes de setembre tornen les novetats esportives a la graella de la programació de la radiotelevisió pública.

Com a primer plat fort, el pròxim dissabte dia 2 a les 19 hores À Punt reprèn en televisió les retransmissions en directe de les competicions més importants de la pilota valenciana. Des del Trinquet El Rovellet de Dénia el programa Va de bo emetrà la primera semifinal del Trofeu Mixt MasyMas d’escala i corda que enfrontarà a la parella de Puchol II i Santi contra Francés i Tomás II.

Mentrestant en la ràdio d’À Punt la programació esportiva del cap de setmana inclou les següents edicions del programa Des de la banda:

El divendres 1 de setembre, de les 19:25 a 22 hores, retransmissió del partit de Primera Divisió a les 19:30 hores Càdis-Vila-real amb la narració de Raül Pina i els comentaris del tècnic Josep Alcácer. I a continuació, el millor anàlisi de la prèvia de la jornada en el programa Línia de fons.

El dissabte 2 de setembre, de les 18:05 a 23:30 hores, viurem en directe la retransmissió del partit entre l’Alabés i el València amb la narració de Josevi Sánchez, els comentaris de l’exjugador Robert Fernández i l’anàlisi arbitral de César Escribano.

Tot sense deixar de contar els enfrontaments de Segona Divisió: Llevant-Oviedo (a les 18:30 hores) i els duels entre l’Elx i el Racing de Santander i el Vila-real B – Cartagena (a les 21 hores).

I per a completar el cap de setmana el programa Des de la banda oferirà la retransmissió del partit de Segona Divisió entre el líder, el R. Saragossa i el Club Esportiu Eldenc el diumenge 3 de setembre de 18:05 a 21 hores.

A més de l’actualitat de la jornada en Primera i Segona Federació, el recorregut de la Vuelta Ciclista a Espanya i l’inici de la Lliga de la Divisió d’Honor de futbol sala i la Lliga Guerreras d’handbol.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà