Olocau comptarà amb un pressupost de 2,9 milions d’euros per a 2024 

L’Ajuntament no pujarà els impostos directes

El passat 4 de gener, el Butlletí Oficial de la Província de València va publicar l’anunci sobre l’aprovació definitiva del pressupost de l’Ajuntament d’Olocau per a l’any 2024. Es tracta del tràmit final perquè puga executar-se. 

Els comptes van ser aprovats en el ple extraordinari celebrat el 21 de novembre i la suma total ascendeix a 2.946.375,83 euros, un 2,4% més respecte a l’anteriorexercici. El seu disseny presenta un equilibri entre ingressos i despeses que garantix un creixement moderat en el qual el deute es manté controlat. 

Respecte a les partides, cal destacar aquelles dedicades al manteniment i funcionament dels serveis municipals. En este sentit, s’ha prioritzat complir amb l’objectiud’estabilitat pressupostària sense que això afectara les principals polítiques del Consistori, sense apujar els impostos directes (IBI, Vehicles, Activitats Econòmiques i Plusvàlua) i malgrat les limitacions que impliquen la complexa conjuntura vinculada a la incertesa econòmica, la disminució d’ingressos lligats a l’Impost sobre l’Increment de Valor dels Terrenys de Naturalesa Urbana, l’augment dels costos energètics i la inflació. 

Ambtot, s’incrementen les quantitats destinades a Assistència Social, Promoció Turística, activitatsculturals o millora de la seguretatviària, i s’hacreat un capítol nou de treballs per a la reactivació comercial. 

Segons l’alcalde d’Olocau, Antonio Ropero, el pressupost per al 2024 “suposa continuar per la senda de progrés i de creixement dels últims anys sense perdre de vista el compromís de mantindre el deute a zero i de tindre uns comptes sanejats”. Així, “hem aconseguit un equilibri que ens permetrà continuar dedicant recursos a les polítiques que més necessiten els nostres veïns sense retallades ni minvaments en la qualitat dels serveis”.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà