À Punt estrena la sèrie ‘La ley del mar’ amb Luis Tosar i Blanca Portillo

Basada en l’història real d’un pesquer de Santa Pola que va rescatar 50 immigrants en una pastera

À Punt inicia l’any amb una interessant oferta de mini sèries de qualitat. Dilluns que ve 15 de gener, a les 22 hores, s’estrena La ley del mar, una de les produccions més ambicioses de la cadena pública, en coproducció amb RTVE.

La ley del mar recupera una història d’actualitat, ocorreguda el 2006, protagonitzada per un pesquer de Santa Pola (Baix Vinalopó) que va rescatar 50 immigrants en una pastera en alta mar prop de Malta. Durant nou llargs dies, l’embarcació va quedar a l’espera de la decisió de les autoritats europees. Mentre les negociacions se succeïen entre la diplomàcia de mig Europa, més de seixanta persones convivien en tot just cinquanta metres quadrats.

La sèrie està protagonitzada per Blanca Portillo i Luis Tosar. Al costat d’ells, un elenc de luxe compost per Sonia Almarcha, Víctor Clavijo, Àlex Monner, Pau Durà, Lamine Thior, Carlos Serrano, Alfonso Lara, Ramón Ródenas, Teresa Hurtado, Eva Marciel i Paula Muñoz, entre d’altres.

La ley del mar consta de tres capítols rodats íntegrament en escenaris naturals durant set setmanes entre Madrid, Alacant, la Ciutat de la Llum i Santa Pola i inclou un complex rodatge en alta mar de tres setmanes. Tot açò confereix un gran realisme no exempt de molta tensió, que es palpa en cada minut. À Punt oferirà els dos primers capítols en el prime time del dilluns 15 de gener i el desenllaç serà el dimarts 16 de gener a la mateixa hora.

Aquesta setmana està prevista la preestrena del primer dels capítols d’aquesta producció a la ciutat d’Alacant. Serà un esdeveniment cultural i social que reunirà els protagonistes, així com coneguts actors i actrius de la Comunitat Valenciana que han intervingut en La ley del mar.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà