La Policia Local de Sant Antoni incorpora quatre agents i dos vehicles 

policia sab

Dins del pla de xoc en seguretat ciutadana

L’Ajuntament de Sant Antoni de Benaixeve avança en el pla de xoc en seguretat activat per l’actual equip de govern amb l’augment de la plantilla d’agents i del parc mòbil de vehicles.

En les últimes setmanes des de la Regidoria de Policia s’ha coordinat per via d’urgència la incorporació de quatre nous efectius al cos de la Policia Local, procedents de bosses d’altres municipis de la comarca del Camp de Túria.

Addicionalment, s’han afegit dos nous vehicles a la flota mòbil del cos completament equipats, incloent un amb mampara de seguretat per a actuar davant possibles detencions.

Aquesta acció s’emmarca dins del programa d’actuacions previstes per a incrementar la seguretat a Sant Antoni de Benaixeve i se sumen a l’adequació activada en les dependéncies, l’augment dels recursos materials o l’acord aconseguit amb la plantilla per a millorar les condicions salarials.

El regidor de Policia Local, Pedro Enrique Pérez, ha subratllat que amb aquestes actuacions es pretén “revertir el greu desmantellament de la Policia Local que s’havia produït durant les últimes dos legislatures i que impedia als efectius dur a terme funcions tan bàsiques com patrullar a les nits a l’haver només un agent en actiu en jornada nocturna”.

L’edil del PP ha denunciat que el nou equip de govern va trobar la “necessitat imperant de millorar les condicions d’un cos que no disposava ni d’espais salubres, ni de vehicles adequats per a garantir amb eficiència la prevenció i control de delictes”. “Era una autèntica irresponsabilitat tindre en aquestes condicions als treballadors que s’encarreguen de vetlar per la seguretat dels nostres veïns i veïnes”, ha criticat Pérez i ha apuntat com “les mesures implementades estan tenint un impacte directe i significatiu en la reducció d’infraccions en el municipi en els últims mesos”.

L’alcaldessa Eva Tejedor ha destacat que “aquest executiu és un equip de govern de grans consensos i un dels acords al qual hem volgut donar prioritat absoluta ha sigut el reforç de la plantilla del cos local de policia, complint així en temps rècord, amb una promesa electoral compartida per tots els partits polítics”.

Tejedor ha afegit que “aquest tipus d’actuacions demostra el compromís conjunt d’aquest Ajuntament amb la seguretat i el benestar dels nostres veïns i veïnes”, i ha avançat que “continuarem treballant per a restituir la desarticulació que ha patit l’àrea de seguretat durant aquestos últims huit anys”.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà